Skocz do zawartości


- - - - -

Zbroja +69 dla sury xD


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
84 odpowiedzi w tym temacie

#1 MastersX4

    Okrutny

  • Giermek
  • 58 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 29 maj 2010 - 11:44

Zbrojka +69 dla sury :D
Dołączona grafika
  • 0

#2 SnoogyHeHe

    Okrutny

  • Giermek
  • 18 postów
    Dołączył: 24 maj 2010

Napisano 30 maj 2010 - 07:44

Czy to nie jest ExpBot ?? To to co lata po M1 xD?
Czy to taki priV?
  • 0

#3 MastersX4

    Okrutny

  • Giermek
  • 58 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 30 maj 2010 - 19:22

nie, to nie te co po m1[te co po m1 to one maja platnego chinskiego exp bota(opublikowali go na facemetin)] , ja daje tam Play i za mnie expi, bierze po jedną grupke mobkow i normalnie zabija, robie to gdy sie ucze ;d
  • 0

#4 miara

    Okrutny

  • Giermek
  • 9 postów
    Dołączył: 24 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 10:21

gdy sie uczysz jak wlaczac hacki...?
co to za frajda z gry jak za Ciebie bot expi
  • 0

#5 MastersX4

    Okrutny

  • Giermek
  • 58 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 12:41

gdy sie uczysz jak wlaczac hacki...?
co to za frajda z gry jak za Ciebie bot expi


nie, ja sie ucze do sql, a zajmuje mi to okło 2/3 godzin wiec za wiele mi nie wyexpi, max 1/2 lvl (teraz mam 27)
  • 0

#6 NoName19

    Złośliwy

  • Legenda,
  • 283 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 23 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 13:33

nie, ja sie ucze do sql, a zajmuje mi to okło 2/3 godzin wiec za wiele mi nie wyexpi, max 1/2 lvl (teraz mam 27)

Nikt ci nie karze grać. Jak nie masz czasu na metina to nie graj a nie podstawiasz sobie bota.


Nick: UnderStarker
LvL: 21
Serwer: Eteor

Czy nie mam racji ? :)

Użytkownik NoName19 edytował ten post 01 czerwiec 2010 - 13:40

  • 0

#7 miara

    Okrutny

  • Giermek
  • 9 postów
    Dołączył: 24 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 13:46

a no masz
  • 0

#8 MastersX4

    Okrutny

  • Giermek
  • 58 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 13:57

Nikt ci nie karze grać. Jak nie masz czasu na metina to nie graj a nie podstawiasz sobie bota.


Nick: UnderStarker
LvL: 21
Serwer: Eteor

Czy nie mam racji ? :)


po 1, moja postać to nie UnderStarker :), a po 2 exp bot był edytowany przez UnderStarker
i moge robić co chce

Użytkownik MastersX4 edytował ten post 01 czerwiec 2010 - 13:59

  • 0

#9 Willxc

    Nieuczciwy

  • Legenda,
  • 405 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Server:Prywatny
  • Królestwo:Chunjo
  • Profesja:Wojownik
  • Level:1
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 14:46

No i właśnie w tym jest problem, że nie możesz robić tego co zechcesz. Jak masz już grać na bocie to lepiej w ogóle nie graj bo co to za frajda, z takiego grania?...
  • 0

#10 MastersX4

    Okrutny

  • Giermek
  • 58 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 16:28

No i właśnie w tym jest problem, że nie możesz robić tego co zechcesz. Jak masz już grać na bocie to lepiej w ogóle nie graj bo co to za frajda, z takiego grania?...


słuchaj, czy wy nie rozumiecie, że ja go włączam jak jestem zajęty i nie mogę grać?
  • 0

#11 Navy

    Okrutny

  • Giermek
  • 67 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Server:Astral
  • Królestwo:Jinno
  • Profesja:Wojownik
  • Dołączył: 23 maj 2010

Napisano 01 czerwiec 2010 - 19:54

Jak się nie ma czasu, to grę odkłada się na bok !
Pomyśl... np FuBu pracuje, to ustawia ExpBota? raczej nie, to po co ty to robisz? dla frajdy "mam większy lvl od Ciebie noobie" po to? a wyexpiłeś go sam? widać, że nie. poza tym to niszczy instalację serwera Metin2 PL.
Dziękuję dobranoc
  • 0

#12 Mckamil

    Okrutny

  • Giermek
  • 145 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Server:Prywatny
  • Królestwo:Jinno
  • Profesja:Wojownik
  • Nick Postaci:BuWo
  • Gildia:PseudoKibice
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 02 czerwiec 2010 - 21:30

Cóż za bot .
  • 0

#13 Konrad13277

    Okrutny

  • Giermek
  • 38 postów
    Dołączył: 26 maj 2010

Napisano 03 czerwiec 2010 - 07:06

Człowieku czy ty nie zdajesz sobie sprawy że właśnie przez takie ustawianie botów psujesz innym rozgrywke...Chyba nie za bardzo skoro sam piszesz że możesz robić co chcesz...
  • 0

#14 Fredzel

    Fredzel

  • Legenda,
  • 2376 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Server:Prywatny
  • Królestwo:Jinno
  • Profesja:Szaman
  • Nick Postaci:Rape
  • Gildia:Brak gildii
  • Level:80
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 03 czerwiec 2010 - 11:07

Popieram. Ja miałem 20 lvl, boty miały po 30. A teraz co ? Banki poleciały, ja mam prawie 40 a oni już sobie nie pograją :)
  • 0

#15 MastersX4

    Okrutny

  • Giermek
  • 58 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 03 czerwiec 2010 - 11:34

Popieram. Ja miałem 20 lvl, boty miały po 30. A teraz co ? Banki poleciały, ja mam prawie 40 a oni już sobie nie pograją :)

team metin2 banuje te botki raz od wielkiego swieta, a reszta ich chuj obchodzi
  • 0

#16 Neard

    ... Jest Tylko Jeden... :]

  • Użytkownik
  • 858 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Server:Onyks
  • Królestwo:Chunjo
  • Profesja:Wojownik
  • Nick Postaci:Neard
  • Gildia:BRAK =(
  • Level:42
  • Dołączył: 26 maj 2010

Napisano 05 czerwiec 2010 - 12:43

o ja ale dziwne zbroja +69 jak masz hacki to sie dziwić że ci metek wariuje׼
  • 0

#17 GutekPL

    Złośliwy

  • Legenda,
  • 255 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Server:Arkantes
  • Królestwo:Jinno
  • Profesja:Ninja
  • Nick Postaci:UrbanNinja2
  • Dołączył: 22 maj 2010

Napisano 05 czerwiec 2010 - 14:23

Na sell xD
  • 0

#18 Diabel

    Okrutny

  • Giermek
  • 2 postów
    Dołączył: 06 cze 2010

Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:35

Ehh,, Paint Pracuje
  • 0

#19 jakubj01

    Okrutny

  • Giermek
  • 10 postów
    Dołączył: 24 maj 2010

Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:42

to nie paint... na kazdym serwie mt2.pl jest tak samo. ja mam smiertelke +7 a widac jak +79 czy +78
  • 0

#20 takijeden96

    Okrutny

  • Giermek
  • 16 postów
    Dołączył: 06 cze 2010

Napisano 06 czerwiec 2010 - 21:13

Żałosne albo jakiś bug albo paint :PP ale ty weź też się ogarnij expbot lol ludzie nawet hackshield już was nie może powstrzymać od cheatowania ? mój kumpel miał raz exphacka i takie badziewie że nie wiem myszka tylko sterujesz i happy że 2 grupki piesków ubije.
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych